Tesla Model 3 saab võimast kiirendust lubava lisapaketi

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model 3
Tesla Model 3 Foto: Tesla

Elektriautode tootja Tesla Motorsi tegevjuht Elon Musk teatas Twitteri vahendusel, et järgmisel aastal tootmisesse jõudvale uuele mudelile Model 3 lisatakse Ludicrous varustuspakett, kirjutab Tech Insider.

Twitteri kasutaja Vignesh Raju postitas mikroblogivõrgustikku säutsu, kus ütles, et Ludicrous režiim on «maailma parim asi, küsides ühtlasi Muskilt, kas ka uuele Model 3 lisatakse see võimalus.

«Otse loomulikult,» vastas Musk.

Ludicrous režiim on praegu müügis olevate Teslade varustuses lisavõimalus, mis võimaldab autodel nullist sajani kiirendada vaid 2,8 sekundiga.

See ei tule küll standardina, mis tähendab, et sedaani Model S P90D versiooni ja linnamaasturi Model X P90D versiooni puhul tuleb huvilistel tavahinnale lisaks välja käia 2500 dollarit.

Märtsi lõpus Model 3 esitledes ütles Musk, et tagaveoga versiooni puhul suudab auto nullist sajani kiirendada vähem kui kuue sekundiga. Nüüd tundub aga, et Model 3 ostjatel on võimalik soetada endale ka palju kiirem masin. Milline võiks Model 3 kiirendusaeg Ludicrous režiimis täpsemalt olla, ei ole hetkel veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles