Opera brauseriuuendus lubab reklaamipriid elu ja kiiremat surfamist

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebilehitsejate tootjad otsivad tihedal turul konkurentsieelist, näiteks integreeris Opera sisse reklaamiblokkeri.
Veebilehitsejate tootjad otsivad tihedal turul konkurentsieelist, näiteks integreeris Opera sisse reklaamiblokkeri. Foto: Opera

3. mail tuli Opera välja uuendusega, mis tõstab ta selgelt esile teistest brauseritest – nimelt integreeris ta adblocker’i ehk reklaamitõkestuse tarkvara brauserisse sisse, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaali Digitark uus uudistetoimetaja Marie Elise Kont.

Selle uuenduse läbi lubab Opera kuni 45% kiiremat surfamist kui Chrome’i brauserit kasutades, kirjutab Kont Digitargas. Lisaks veebilehitsemise kiiruse tõstmisele võimaldab reklaamide tõkestamine kasutajal ka mobiilset internetimahtu kokku hoida, kuna tõkestab soovimatu reklaami laadimist saitidel (pildid, gif-id, kuulutused, bännerid jms interaktiivne sisu).

Sulle võib huvi pakkuda ka see videolõik:

Ühtlasi pakub Opera arendajatele alates 20. aprillist tasuta VPN-teenust, mis suurendab Windowsi operatsioonisüsteemil töötavates arvutites privaatse surfamise võimalust.

Loe värskeid digimaailma uudiseid iga päev Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles