Facebook LIVE: Huawei uus lipulaev P9 üllatab tippklassi kaameraga

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimas fototelefon kahe kaameraga Huaweilt.
Võimas fototelefon kahe kaameraga Huaweilt. Foto: Digitark

Mai alguses jõudis Telias müügile Huawei uus lipulaev P9, mis on varustatud tippklassi Leica kaameraga. Digitark käis esinduses uut telefoni karbist välja võtmas ja tegi sellest Facebookis otseülekande.

Huawei on tänaseks kindlustanud globaalsel nutitelefonide turul peale Samsungit ja Apple’it kolmanda positsiooni ning oma uue lipulaeva juures on ettevõte rõhku pannud omadustele, mis teda selgelt konkurentidest eristab, kirjutab Digitark.

Kõige olulisem erinevus puudutab kaamerat. Huawei P9 on varustatud maailma absoluutsesse kõrgliigasse kuuluva Leica kaameraga, millel on parema kvaliteedi tagamiseks kaks objektiivi. Üks objektiividest on seejuures must-valge, mis toob piltides senisest paremini esile kontrastsuse. See teeb uustulnukast sobiva taskusõbra kõigile neile, kes hindavad nutiseadme juures kaamera võimekust ja tehtud piltide kvaliteeti.

Konkurentidest eristab P9 ka see, et seadmel on kahe SIM-kaardi kasutamise tugi, mis teeb temast ainsa sarnase võimekusega lipulaeva.

Kolmas väga oluline eelis on seotud garantiiga – nimelt võimaldab Huawei kõigile P9 soetajatele 3 aasta pikkust tootjapoolset garantiid. Selleks tuleb registreerida telefoni ID kood HiCare äpis.

Muude näitajate poolest on Huawei P9 igati korraliku varustusega: 32GB sisemälu, näpujäljelugeja, 5,2 tolline full-HD ekraan (1080p), kahekordne 12MP põhikaamera ja 8MP esikaamera ning kaheksatuumaline protsessor. Esialgu on seade saadaval tumehalli ja hõbedasena, hiljem peaks lisanduma ka kuldne versioon.

Huawei lipulaeva hind on 549 eurot, mis on soodsam kui konkurentide tippmudelid.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles