Kasulik nutiseade: Toggl aitab mõõta ja lugeda, palju me millegi peale aega kulutame

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aega on alati vähe, mistõttu tasub seda hoolega kasutada ja teada, kuhu aeg kulub. Toggl äpp nutiseadmes tuleb appi.
Aega on alati vähe, mistõttu tasub seda hoolega kasutada ja teada, kuhu aeg kulub. Toggl äpp nutiseadmes tuleb appi. Foto: Ekraanitõmmis

Äpiloome juures tundub kõige olulisem kasutajamugavus. Allatõmmatud rakendus peab olema nii neetult lihtne, et seda tõesti hakataks kasutama, kirjutab Digitarga digistiili külalisblogis Hardi Keerutaja, kes erinevate äppide kasutegureid testib.

Toggl’is saame selge ülevaate, ega mõni projekt pole unarusse jäänud või teine jälle liiga palju tähelepanu saanud, kirjutab Hardi Keerutaja Digitargas.

Kindlasti on tegu hea tööriistaga tunnipõhistele töötajatele, et oleks arvestus tööajast. Alustades tööd millegi kallal, tuleb see vaid nimetada ja vajutada play-nuppu ning stopper hakkab tiksuma. Nagu ka headel spordiäppidel, on ka Toggle’l võimalus töötunde hiljem lisada ja redigeerida.

Sulle võib huvi pakkuda ka järgmine Digitarga saatelõik:

See toimib suurepäraselt ka grupitööde puhul, kus on võimalus süsteemi kaasata terve tiim ja lugeda ühiseid ja iseseisvaid projektile kulutatud tunde, päevi, nädalaid.

Kui sa juba vajad Toggle’it, siis on küllalt suur tõenäosus, et puutud kokku ka ajaplaneerimise ja muu sarnase tarkvaraga. Seetõttu on tehtud ka ühilduvus muude programmidega väga lihtsaks.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles