Testi: kõige kasulikumad äpid sinu nutitelefonis

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakenduste arendusjuht Anna-Liisa Reinson Teliast tegi Digitarga palvel kaks nimekirja äppidest, mis kindlasti võiks telefonis olemas olla.
Rakenduste arendusjuht Anna-Liisa Reinson Teliast tegi Digitarga palvel kaks nimekirja äppidest, mis kindlasti võiks telefonis olemas olla. Foto: Digitark

Telia Eesti rakenduste arendusjuht Anna-Liisa Reinson koostas Digitarga palvel kaks eraldi top 10, nii kodumaistest kui rahvusvahelistest äppidest, mis ei raiska sinu aega, vaid on tõeliselt kasulikud igas nutiseadmes, vahendab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Lisaks sellele, et iga telefoni installitud äpp peab olema funktsionaalselt kasulik ja telefoni mitte üleliia koormama või kulutama, peavad need rakendused, mis tõeliselt populaarseks kasutajate seas osutuvad, olema ka mugavad avada ning kasutada, intuitiivsed ja kaasaegselt kenad välja nägema, selgitab Anna-Liisa Reinson Digitarga saates.

Anna-Liisa äpisoovitused jagunevad kahe episoodi vahel rahvusvaheliselt tuntud äppideks ja kodumaisteks rakendusteks, mis on kas siis eestlaste poolt loodud või mõeldud pigem kohalike teenuste paremaks kasutamiseks.

Vaata soovitatud äppide terviknimekirja Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles