Galerii: BMW tähistab M3 kolmekümnendat sünnipäeva eriversiooniga

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa autotootja BMW teatas, et sportmudeli M3 kolmekümnenda sünnipäeva puhul on valmimas mudel BMW M3 30 Jahre, mida lastakse tehasest välja vaid 500 eksemplari, kirjutab Gizmag.

Erinevalt suurema venna M5 kolmekümnenda sünnipäeva erimudelist ei ole M3 30 Jahre tehnilisi näitajaid tavaversiooniga võrreldes eriliselt edasi upitatud.

Mootori võimsus on võrdne Competition Package M3 pakutavaga ehk 331 kW, millest piisab, et auto suudaks nullist sajani kiirendada vaid nelja sekundiga. Lisaks mootorile on Competition Package´ilt näpatud ka stabilisaatorid, vedrustus ja summutisüsteem. Eriversioon on varustatud 20tolliste velgedega ning sarnaselt kolm dekaadi tagasi debüteerinud esimesele M3le on värvivalikus Macao sinine.

Kui M3 Competition Package hind algab 78 440 eurost, siis limiteeritud M3 30 Jahre huvilistel tuleb välja käia 10 000 eurot rohkem.

Esimesed 30 Jahre ostjad saavad autod kätte ilmselt juba mõne kuu pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles