Wide Media omandas eksklusiivõigused Viasat Worldi kanalitele

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS

Baltimaades rahvusvahelisi telekanaleid levitav Wide Media sõlmis meediakontserniga Viasat World kokkuleppe, mille järgi on tal  maikuust alates eksklusiivõigus müüa regioonis edasi kõiki Viasat Worldi kanaleid.

Viasat Worldi kanalite hulka kuuluvad dokumentaalkanalid Viasat Nature, Viasat History ja Viasat Explore. Samuti on Wide Medial eksklusiivõigused filmikanalite TV1000, TV1000 Action, TV1000 Russian Kino, TV1000 Comedy, muusikakanalite Trace Urban, Trace Tropical ning meelelahutuskanali Trace Sport Stars levitamiseks.

«Pärast lepingu sõlmimist oleme suurim sõltumatu telekanalite levitaja Baltimaades.  Me saame pakkuda operaatoritele 34 telekanalit, lisaks eespool mainitud kanalitele kuuluvad meie portfelli ka regiooni populaarseim lastekanal Kidzone TV, spordisõprade suur lemmik Setanta Sports ning telesarjade kanalid ühelt maailma tuntumalt brändilt Sony,» ütles Wide Media juhatuse esimees Risto Rosimannus.

Alates 2005. aastast tegutsev ettevõttele kuuluvad regioonis rohkem kui 30 kanali õigused. Levis olevate kanalite hulgas on näiteks Sony Channel, Sony Turbo, Setanta Sports, Kidzone TV, Filmzone, Filmzone+, Motors TV ning paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles