Audi hakkab rändlustasudega võitlema

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmselt lisatakse üsna pea projekti ka tippmudel A8.
Ilmselt lisatakse üsna pea projekti ka tippmudel A8. Foto: Audi

Volkswageni kontserni kuuluv autotootja Audi teatas, et hakkab koostöös Iirimaa telekomifirmaga Cubic Telecom pakkuma autodele piiramatu andmemahuga SIM-kaarte, kirjutab Autocar.
 

Ettevõtete sõlmitud koostööleping tähendab, et autotootja Saksamaa kliendid ei pea info- ja meelelahutussüsteemi Audi Connect internetipõhiseid teenuseid tarbima isikliku SIM-kaardi vahendusel, vaid SIM-kaart paigaldatakse juba autotootja poolt.

Audi Connecti süsteemis on juhtidel ligipääs näiteks Google Earthi ja Street View navigatsiooniteenusele, reisi-, liiklus- ja parkimisinfole, meilikontole, Twitterile ja kalendrile.

Audi hakkab pakkuma neid teenuseid kasutavatele klientidele mahupiiranguteta andmeteenust üle Euroopa sama hinnaga. Sellega peaks vähenema klientide makstavad rändlustasud.

Peale Saksamaa pilootprojekti on ettevõtetel plaanis koostööd laiendada Suurbritanniasse ning hiljem ka mujale maailma riikidesse.

Täpsemalt rakendub piiramatu andmemaht Audi teise põlvkonna meelelahutussüsteemiplatvormi kasutavate autode nagu A3, A4, A5, Q2 ja Q7 puhul, hiljem see valik ilmselt suureneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles