Vaata otse: konverents Industry 4.0 in Practice

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Industry 4.0
Industry 4.0 Foto: Kuvatõmmis

Postimehe selle uudise vahendusel on võimalik täna algusega kell 9.30 jälgida Tallinnas SpaceX sündmuskeskuses peetavat tööstus- ja IKT sektori koostööle suunatud konverentsi Industry 4.0 in Practice.

Teist korda toimuv tööstuse 4.0 põhimõtteid tutvustav konverentsil räägitakse sel korral peamiselt asjade interneti praktilistest näidetest ja koostöövõimalustest. Enda tegemisi tutvustavad sellisted ettevõtted nagu Festo, ABB, Nortal, Tieto, Codeborne, NAS ja Telia.

Konverentsil osaleb ligi 300 praktikut ja tippeksperti, et arutada, kuidas oleks üheskoos võimalik tööstuse 4.0 põhimõtetega edasi minna ja IT-lahenduste tööstussektorisse integreerimisega luua uusi võimalusi nii tootearenduse kui ka tootlikkuse ja efektiivsuse tõstmiseks. 

Konverentsi korraldavad Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL), Saksamaa Suursaatkond Eestis, EAS ja Eesti Elektroonikatööstuse Liit. Eelmisel aastal võõrustasime konverentsi raames 200 praktikut ja tippeksperti 12 riigist.

Selle aasta konverentsi programm asub aadressil http://industry40.ee/#program

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles