Digitarga saade: Euroopa Liidus reisimine muutus Teliaga veelgi soodsamaks

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui senise harjumuse läbi lülitatakse tihti andmerändlus nutitelefonis välja, siis uue Mobiilse elu paketiga pole seda mõtet teha - jaga oma emotsioone, fotosid ja vajalikku infot koduste ja kolleegidega!
Kui senise harjumuse läbi lülitatakse tihti andmerändlus nutitelefonis välja, siis uue Mobiilse elu paketiga pole seda mõtet teha - jaga oma emotsioone, fotosid ja vajalikku infot koduste ja kolleegidega! Foto: Unsplash

1. juunist hakkas osa Telia Mobiilse elu pakette sisaldama mobiilse interneti mahtu, mida saab Euroopa Liidus reisides kasutada koduturu hinna ja tingimustega, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Kliendile tähendab see välisriigis viibides senisest muretumat andmeside kasutust ja arvestatavat kokkuhoidu, selgitab portaal.

Muudatus puudutab kõiki neid kliente, kes on Mobiilse elu raames tellinud endale 12GB, 24GB või 48GB mobiilset internetti sisaldava paketi.

12GB suuruse paketi kliendid saavad alates 1. juunist Euroopa Liidu riikides kasutada Eestis kehtivate tingimuste ja hindadega 100 megabaidi ulatuses mobiilset andmesidet. 24GB ja 48GB suuruste pakettide puhul ulatub koduturu tingimustel kasutatav andmeside maht vastavalt 200 ja 300 megabaidini.

Vaata samal teemal Digitarga saadet:

Esmalt on muudatusel klientide jaoks väga selge rahaline võit: need kliendid, kes kasutavad ära 100 megabaidi ulatuses ettenähtud andmeside mahtu, hoiavad varasemaga võrreldes kokku 6 eurot. 200 ja 300 megabaidise mahu korral ulatub kokkuhoid vastavalt 12 ja 18 euroni, mis mõne paketi puhul moodustab enam kui poole paketi kuutasust.

Andmeside kasutamine sotsiaalmeedias suhtlemiseks ja tööasjade ajamiseks muutub ka reisides aian taskukohasemaks ja loomulikumaks. Foto:
Andmeside kasutamine sotsiaalmeedias suhtlemiseks ja tööasjade ajamiseks muutub ka reisides aian taskukohasemaks ja loomulikumaks. Foto: Foto: Unsplash

Teine oluline eelis on seotud mugavusega, kuna Euroopa Liitu reisides ei pea enam oma nutitelefonis mobiilset andmesidet kopsakate arvete kartuses välja lülitama. Kui kliendil saab rändluses viibides kõnealune maht täis, teavitatakse teda SMS-iga.

Samas võib olenevalt andmeside tarbimise harjumusest sellest mahust piisata isegi nädalase reisi jaoks, ilma et peaks kordagi mobiilset internetti välja lülitama.

Mahu täitumise korral rakendub Euroopa Liidu riikides kehtiv andmeside hind 6 senti, samuti kaitseb Telia interneti kasutamist päevalimiidi teenusega, mis aitab hoida mobiilse andmeside kulud reisides kontrolli all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles