Apple’i arendajate konverents juba täna! Mida oodata?

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänane Apple'i arendajate konverents algab Eesti aja järgi kell 20.
Tänane Apple'i arendajate konverents algab Eesti aja järgi kell 20. Foto: Apple

Alates kõlakatest Siri uuenduste kuni watchOS’i ja tvOS’i uute versioonide kohta – on, mida oodata! Digitark teeb Apple'i arendajate konverentsilt täna algusega kell 20 ka otseblogi!

Esmaspäeval, 13. juunil algab San Franciscos Apple’i iga-aastane arendajate konverents (lühendatult WWDC), kus tutvustatakse erinevaid Apple’i väljatöötatud tarkvaralahendusi.

Nagu ikka, on nii mõnigi infokild Apple’i plaanide kohta lekkinud, mis annab aimu, mis on tulekul.

Selle aasta WWDC täht saab olema Siri ja seda kahel põhjusel: esiteks tuleb see Mac'i arvutile ja teiseks saab Siri palju rohkem funktsionaalsust juurde.

Lisaks soovib Apple keskenduda kasutaja isiklikele eelistustele, pakkudes talle võimalust avastada varasemate kuulamiste põhjal uut muusikat rubriigis For You.

tvOS ja watchOS on mõlemad ainult aasta vanad, seega on oodata suures osas põhifunktsioonide lihvimist ja platvormi väiksemaid täiendusi. 

Väidetavalt saab OS X-i uueks nimeks MacOS, et ühtlustada kõik Apple’i tarkvara nimetused. Lisaks saab MacOS-is hakata kasutama Sirit.

Sel aastal on Apple’il rohkem öelda kui kunagi varem – Siri, Apple Music, OS X, watchOS ja tvOS läbivad kuuldavasti suuri muutuseid.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles