Sony Xperia X kirjutab ajalukku legendaarse Z-seeria

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilne Xperia X on suurepärane igapäevane kaaslane ka olenemata oma kadunud veekindlusest.
Stiilne Xperia X on suurepärane igapäevane kaaslane ka olenemata oma kadunud veekindlusest. Foto: Sony

Sony on selleaastase telefonimudeliga otsustanud ajaloo prügikasti kirjutada tuttavaks saanud Z-seeria ning müügile on tuldud uue mudeliga – Xperia X, kirjutab Taavi Õmblus ülevaateloos Digitargas.

Xperia X on telefon, mille puhul Sony on teinud julge otsuse maha astuda järjest kiirematel pööretel sõitvast spetsifikatsioonide rongist ning teinud midagi, mis küll tehniliselt ei pruugi kandadele astuda kõikidele praegustele lipulaevadele, kuid teeb selle vahe tasa nutikalt optimeeritud telefoniga.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Uudse funktsioonina on kaameral “ennustav autofookus”, mis kaamerat tõstes peaks automaatselt aru saama, millest pilti teha tahetakse ning selle kohe fookusesse võtma.
Uudse funktsioonina on kaameral “ennustav autofookus”, mis kaamerat tõstes peaks automaatselt aru saama, millest pilti teha tahetakse ning selle kohe fookusesse võtma. Foto: Sony

Tuttavaks saanud minimalistlik ning kandiline disain ei ole õnneks kuskile kadunud ning kõike head varasematest mudelitest on arendatud veelgi paremaks. Klaasist või plastikust tagumine kaas on asendunud alumiiniumiga, mis võimaldab telefoni kindlalt käes hoida ning tõrjub üsna edukalt näpujälgi.

Xperia X on endale saanud Full HD IPS ekraani, mis tähendab, et piksleid valgustab ekraani taga olev valgusallikas (näiteks Amoled ekraanide puhul on iga piksel ise valgusallikas, mis annab väga sügavad mustad ning heledad valged toonid).

Nagu eelnevalt mainitud, siis Sony ei võistle seekord teiste tootjatega numbrites. Sellegipoolest on suudetud uus telefon väiksematest näitajatest olenemata valmistada selliselt, et telefon suudab toime tulle kõigega, mis temale ette pannakse – mänge mängida, filme vaadata, videoid teha ja pildistada.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles