Kasutajatest: Aura Studio armastab vokaali, tšellot, jazzi, EDM-i ja moodsat popmuusikat

Erki Oras
, Digitarga külalisblogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väiksemasse korterisse või tuppa ideaalne ja kauni disainiga Harman / Kardon Aura Studio kõlar, mis loob ka meeleolu.
Väiksemasse korterisse või tuppa ideaalne ja kauni disainiga Harman / Kardon Aura Studio kõlar, mis loob ka meeleolu. Foto: tootja

Lisaks efektsele välimusele on Harman / Kardon Aura Studio juhtmevabal kõlaril ka sellevääriline sisu, mis võimaldab suurel hulgal kaunikõlalisi helisid ümbritsevasse keskkonda paisata, kirjutab Erki Oras oma testloos Digitarga külalisblogis.

"Anton Tšehhov kirjutas kord, et inimese peab olema kõik kaunis. Nii seest kui väljast. Harman / Kardon Aura Studio juhtmevaba kõlar pole küll inimene, kuid ta on kindlasti üks ilusamaid kõlareid, mida ma oma pika elu jooksul näinud olen," kirjutab Erki Oras oma testloos Digitarga külalisblogis.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Harman / Kardon Aura Studio on igatpidi silmapaistev kõlar – umbes kastrulisuurune (vabandan labase võrdluse pärast) läbipaistvast klaasplastist silindrikujuline korpus (umbes nagu kastrul), mida seest valgustab ebamaiselt väärikas sinakas leedvalgus.

Kõlarit saab kasutada ka koos telefoniga, isegi kõnedele saab vastata.
Kõlarit saab kasutada ka koos telefoniga, isegi kõnedele saab vastata. Foto: tootja

Kuna Aura Studio bassiheli väljub kõlari ’kõhu’ alt, siis on soovitav, et kõlar asuks võimalikult stabiilsel ning mitte heli summutaval pinnal.  Samas aga tundub kõlar, hoolimata oma haprast välimusest, olevat piisavalt tugev, et mõnele juhuslikule müksule vastu pidada.

Aura Studio futuristlik välimus on nõudlik ning vähemalt minu arvates see igasse interjööri ei sobi. Või kui, siis näiteks vestluse alustamiseks.

Moodsasse heledasse, valgusküllasesse ja minimalistlikku interjööri seevastu sobib see nagu maasikas vahukooretordile.

Harman / Kardon Aura Studio pakub heliallikaga ühendumiseks mitut erinevat võimalust. DLNA, AirPlay, Bluetooth, mikro-USB ning kõige tavalisem 3,5“ audiokaabel. Ühendamine kõiki neid võimalusi kasutades on sujuv, kõlaril on eraldi bluetooth-nupp, millele vajutamine viib seadme otsingurežiimi ja muudab selle nähtavaks ja kättesaadavaks mobiilsetele seadmetele nagu nutitelefonid või -tahvlid.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles