Peibutusfoto: Mitsubishi uue linnamaasturi kontseptversioon

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitsubishi Grand Tourer
Mitsubishi Grand Tourer Foto: Mitsubishi Motors

Mitsubishi avalikustas peibutuspildi hübriidajamiga linnamaasturi kontseptversioonist. Sõidukit saab laiem avalikkus näha sügisel toimuval Pariisi automessil, kirjutab Autocar.

Uue linnamaasturi koodnimeks on Grand Tourer ning olemasolevas mudelivalikus peaks see paiknema Outlanderi ja ASXi vahele.

Välimuse poolest sarnaneb uus kontsept XR PHEV II kontseptile ehk tegu on hübriidmaasturiga, mis oma mõõtudelt jääb ilmselt alla Outlander PHEVile. XR PHEV II näidati esimest korda mullu Genfi autonäitusel, see oli varustatud 12kWh akuga ning sisepõlemismootoriga, mille emissiooninäitaja oli vaid 40 grammi iga läbitud kilomeetri kohta. Kas ka Grand Tourer hakkab kasutama sarnast jõuallikat, ei ole veel teada.

Mitsubishi on kiivalt varjanud kõiki muid tehnilisi andmeid. Pressiteates vihjati vaid sellele, et Grand Tourer on varustatud ilmselt neliveoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles