Zlatan Ibrahimović jätab uue Volvo V90 klipiga Rootsi jalgpallikoondisega hüvasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volvo

Üks ajajärk lõppeb ja uus saab alguse, kui Zlatan Ibrahimović jätab uue Volvo V90 klipiga Rootsi jalgpallikoondisega hüvasti.

Pärast 15 aasta pikkust Rootsi jalgpallikoondises mängimist tänas koondise kapten Zlatan Ibrahimović oma arvukaid fänne ja teatas, et tema viimane mäng kollases särgis on mängitud. Volvo uus klipp talletab selle hetke ja Zlatani teekonna tagasi Rootsi.

Videos võtavad Zlatan ja tema pere uues Volvo V90-s ette emotsionaalse reisi, meenutades tema karjääri tipp- ja madalpunkte ning lõpetades seal, kus kõik algas - karmis Malmo Rosengårdi piirkonnas.

"Selle klipi tegemine oli muidugi emotsionaalne, kuid minu jaoks on tulnud aeg särk varna riputada ja anda teed järgmisele põlvkonnale. Vaatan edasi, mitte tagasi. Uus teekond algab, ja seda nii minu kui Volvo jaoks," ütles Zlatan Ibrahimović.

Zlatani jalgpallurikarjäär algas  üheksakümnendate lõpus Malmö jalgpalliklubis. Rootsi ründaja sai kiiresti lepingu Ajaxiga, mis oli Itaalia, Prantsuse ja Hispaania tippliigadesse ja muuhulgas kuulsatesse klubidesse nagu Paris St-Germain, Barcelona, Juventus, Inter Milan ja AC Milan jõudnud hiilgava karjääri algus.

Foto: Volvo

"Me oleme väga uhked selle üle, et meile on antud võimalus saada osa sellest Zlatani elu ja karjääri nii isiklikust hetkest. Ta on Rootsit väga jõuliselt üle maailma tutvustanud ja näidanud, et oma väärtushinnangute ja päritolu üle saab jätkuvalt uhke olla," ütles Volvo grupi Euroopa, Kesk-Ida ja Aafrika vanemasepresident Anders Gustafsson.

Zlatan on Rootsi aasta mängija auhinna Guldbollen (Kuldne Pall) saanud rekordilised kümme korda, sealhulgas järjest üheksal korral aastatel 2007-2015. Tema leping Paris St-Germain'iga on just lõppenud ja väidetavalt on ta lähedal ühe tippklubiga uue lepingu allkirjastamisele.

Ülemaailmse tunnustuse ja Oscari pälvinud helilooja ning esimese eduka Volvo/Zlatani klipi "Proloog" muusika autor Hans Zimmer on loonud teisegi, nime "Epiloog" kandva video muusika, mis peegeldab ühe loo lõppu ja teise algust.

Foto: Volvo

Tutvu Volvo V90-ga täpsemalt siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles