Kirke Saar: minu roll on lasta headel spetsialistidel särada!

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kasutajakogemuse ja klienditeeninduse kvaliteedi vaates tuleb endise EMT ja Elioni ühendamine lõplikult ära teha. See on olnud ja on jätkuvalt suur töö.," räägib saates Kirke Saar.
"Kasutajakogemuse ja klienditeeninduse kvaliteedi vaates tuleb endise EMT ja Elioni ühendamine lõplikult ära teha. See on olnud ja on jätkuvalt suur töö.," räägib saates Kirke Saar. Foto: Telia

18. juunil oli Kuku Raadio eetris saade Restart, kus Kirke Saar rääkis oma uuest rollist Telia tehnoloogiadirektorina, teeb Digitark kokkuvõtte Restardi saates räägitust. "Tänapäeval pole tehnoloogiadirektori roll niivõrd tehniline, vaid see on tehnoloogiat mõistvate ja juhtivate inimeste juhtimise roll," selgitas Saar saates.

"Telias on palju väga andekaid IT-inimesi," rääkis Kirke Saar Restardi saates. "Minu sooviks on anda neile võimalikult palju loomingulist vabadust, kuid samas peab säilima ka kontroll. Siin balansi leidmine on küllaltki raske. Tahan, et IT-spetsialistid saaksid end ettevõttes tunda niivõrd vabalt ja mugavalt, et neil oleks indu teha IT-alaseid arendusi."

Saare sõnul tahab ta, et IT-spetsialistid oleksid oma loomingus n-ö crazy`mad. "See suurendab ühtlasi ka nende vastutust. On ka neid, kes vastutust võtta ei taha ning on seetõttu lahkunud ettevõttest."

Kasutajakogemuse ja klienditeeninduse kvaliteedi vaates tuleb Kirke Saare sõnul endise EMT ja Elioni ühendamine lõplikult ära teha. "See on olnud ja on jätkuvalt suur töö. Ettevõttesse on vaja tuua rohkem kergust ja innovatsiooni. Tehnoloogilises vaates on tegemist suurte muudatustega.

Loe Digitargast pikemalt ja kuula ka Restardi saadet:

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles