Apple Watch vähendab sõltuvust telefonist

Erki Oras
, Digitarga külalisblogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kellalt kõnedele vastamine ja välja helistamine on ühed mu lemmikfunktsioonidest," kirjutab Erki Oras kasutajatesti loos Digitargas.
"Kellalt kõnedele vastamine ja välja helistamine on ühed mu lemmikfunktsioonidest," kirjutab Erki Oras kasutajatesti loos Digitargas. Foto: Apple

"Olgem ausad, inimeste sõltuvus oma nutikatest taskutelefonidest on omandamas naeruväärseid proportsioone," kirjutab Digitarga külalisblogija Erki Oras kasutajatesti loos Apple Watchi positiivsest kandmiskogemusest. "Kui aasta tagasi Apple oma nutikellaga välja tuli, olid minu ootused üsna kõrgele aetud."

"Igatahes – ühel heal päeval sain ka endale käe peale Apple Watch’i," kirjutab külalisblogija Erki Oras sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark. "Etteruttavalt pean tunnistama, et oleksin pidanud seda tegema juba ammu."

APPLE WATCH SPORT 38 MM
APPLE WATCH SPORT 38 MM Foto: Apple

Apple’i tooted on ilmakuulsad oma kõrgetasemelise disaini poolest ning Apple Watch pole mingi erand. Stiilne ja elegantne, sarnaneb see kindlasti enam kellaga kui näiteks Samsungi varasemad katsetused. Nii Apple Watch’ile kui ka teistele varajastele nutikelladele on etteheidetud, et need on kujult kandilised. Justkui oleks ümar käekell mingi etalon või reegel.

Paljud kasutajad on Apple’ile etteheitnud, et firma pole olnud suuteline määratlema oma toote sihtgruppi ja toote funktsionaalsust. St kasutajad pole aru saanud, millist seadet või milleks Apple ikkagi teha on tahtnud.

Hoides oma ootuseid-lootuseid aga sordiini all st reaaluses piirides, siis pole aga petttumust karta.

Et Apple Watch on praktiliselt lahutamatult seotud kasutaja iPhone’iga, siis on kellale mõeldud rakendus ülioluline. Watch-rakendusele mul ühtegi etteheidet esialgu pole, kõik on applelikult loogiline ja intuitiivne, meenutades oma ülesehituselt iPhone’i sätete rakendust.

Ometi tahaks kellafunktsiooni juures pisutki viriseda. Kuigi valikus on mitu erinevat sihverplaadiversiooni, ei leidu seal sellist, mis minu maitsele vastaks. Kus oleks maitsekas minimalism ühendatud piisava funktsionaalsusega või siis vähemalt oleks esteetika arendatud äärmuseni.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles