Avasta Ameerikat koos nutitelefoniga ehk sama raha eest 1GB andmesidet nädalas

, tehnoloogiaportaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA suurlinnad on küll põnevad avastada, aga näiteks tuleb kasuks kohapeal Google Mapsi rakenduse kasutamine, et kiirel visiidil kõik vajalik õigeaegselt üles leida.
USA suurlinnad on küll põnevad avastada, aga näiteks tuleb kasuks kohapeal Google Mapsi rakenduse kasutamine, et kiirel visiidil kõik vajalik õigeaegselt üles leida. Foto: Unsplash

Ameerika Ühendriikidesse reisib iga päev Eestist sadu inimesi – mõned sõidavad puhkama, teised jälle ärireisile, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Ameerikat avastades kulub suurlinnu ja väikekülasid mööda seigeldes ära kvaliteetne andmeside, et olla kodustega ühenduses, jagada emotsioone ja fotosid-videoid sotsiaalvõrgustikes ning navigeerida huvipakkuvasse paika kiiresti ja lühemat teed pidi.

Telia ja Diil tõid alates reedest, 15. juulist turule uue mobiilse andmeside Nädalapaketi USA suunal, mille tellijad saavad kasutada USA-s reisides senise pakkumisega võrreldes kaks ja pool korda enam andmesidemahtu ja seda sama raha eest, selgitab Digitark.

Sulle kui reisihuvilisele võib huvi pakkuda ka järgnev Digitarga saatelõik:

Kui seni sai Ameerika Ühendriikides kasutada Nädalapaketiga valitud riikides 400 megabaidi ulatuses mobiilset andmesidet, siis alates 15. juulist on uue Nädalapaketiga võimalik kasutada kuni 1 GB nädalas.

„Igas kuus reisivad USA-sse sajad Telia kliendid, kelle nõudlus mobiilse andmeside vastu näitab selget kasvu,“ märkis Telia Eesti teenuste juht Helve Rammul. „Soovime neile vastu tulla ja võimaldada senisest muretumat mobiilse interneti kasutamist Ameerika Ühendriikides,“ Naise kinnitusel on 1GB aktiivsemale kasutajale nädalas piisav maht.

 “Samuti on meil USA-s kahe populaarseima operaatori (AT&T ning T-Mobile) võrgus 4G-ühendus, mis tagab mobiilse interneti kasutamisel sama hea kvaliteedi kui Eestis.”

Teenust „Nädalapakett Ameerika Ühendriikides“ saab kasutada kuni andmemahu (1GB) täitumiseni või perioodi (7 päeva ehk 168 tundi) lõppemiseni alates selle aktiveerimisest.

1GB ärakasutamisel rakendub andmeside päevalagi, mis kehtib Ameerika Ühendriikides. Seejuures säilib kliendil õigus tellida uus Nädalapakett maksumusega 24,95 eurot.

Nädalapaketti saab tellida vaid SMS-i teel, nagu ka teisi pakette, saates sõnumi sisuga NADAL USA numbrile 9560. Nädalapaketti saab ka ette tellida, aga mitte rohkem kui 7 päeva enne selle reaalset kasutama hakkamist.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles