Kas uus videosuhtluse äpp Beme heidab Snapchati igavesse varju?

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus videopõhine suhtlusrakendus Mebe püüab Snapchatile kandadele astuda.
Uus videopõhine suhtlusrakendus Mebe püüab Snapchatile kandadele astuda. Foto: Beme video

Kas ütleksite, et praegune sotsiaalmeedia esindab teid kõige paremini? BeMe on uus sotsiaalmeedia rakendus, kus ei ole filtreid ega mitte midagi muud tehislikku, kirjutab Janno Dreger sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark.

“14 inimest on veetnud sinuga 56 sekundit.” See on kõik, mis saab teada, kui oled kasutanud BeMe´i. Huvitav rakendus, mille loojaks on kuulus YouTube’i staar Casey Neistat, kirjutab Digitark.

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Snapchat on üks kõige suurema väärtusega erafirma, kellel on miljoneid kasutajaid. Selle rakenduse abil on võimalik kasutajatel jäädvustada foto või videona hetki ning jagada seda ainult teatud sekunditeks sõpradele ja tuttavatele.

Snapchati idee on suunatud 13-23 aastastele, kes soovivad jagada ja suhelda sõprade ning tuttavatega võimalikult palju. Snapchati võib pidada sarnaseks nagu kunagi sai kooli ajal jagatud pikikesi rebitud kirjakesi. Võtsid kirja vastu klassikaaslase käest, lugesid ja seejärel hävitasid. Snapchati idee sarnaneb paljugi sellele kirjakese süsteemile.

Beme rakenduse asutaja Casey Neistat näitab, kuidas lihtsuses peitub võlu nii, et “elada hetkes”.
Beme rakenduse asutaja Casey Neistat näitab, kuidas lihtsuses peitub võlu nii, et “elada hetkes”. Foto: Beme video

Uue rakenduse nimi Beme ütleb selle kogu sisu “be me” ehk "ole mina". Rakenduse idee sarnaneb vägagi Snapchatile.

Beme töötab, nagu see oleks väga algeline versioon Snapchatist. Idee on järgmine - kasutaja teeb video ning see laetakse automaatselt serverisse, kus sõbrad ning tundmatud inimesed saavad näha sinu poolt läbitud sündmusi.

Rakendus kasutab proximity ehk ligiduse sensorit, mille katmise puhul aktiveeritakse kaamera ja hakatakse filmima. Beme'i autori sõnul saab seda kasutada väga erinevalt - telefon panna südame lähedale, pükste vahele või kuhu iganes, kus antud sensor saaks kaetud.

Loe uuest suhtlusrakendusest lähemalt Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles