Digitark soovitab: nutikas ringreis mööda Eesti suvefestivale

, Digitarga külalisblogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali- ja kultuurisuvi Eestis on rikkalik ja väärt jäädvustamist ning jagamist.
Festivali- ja kultuurisuvi Eestis on rikkalik ja väärt jäädvustamist ning jagamist. Foto: Unsplash

Positivus on küll möödas, aga pool suve on veel ees. Suvi on mõeldud looduse ja ümbruse nautimiseks – olgu see siis metsas mustikal käimine, maamajas grillimine või festivalidel muusika keskel olemine. Ilmselt see kõik kokku, ja paljuuuu sotsiaalmeediat, muidugi, kirjutab külalisblogija Ann Vaida sinu moodi tehnoloogiaportaalis Digitark.

Pisikeses Eestis on palju erinevaid festivale, mida läbi sõita ja nautida, kirjutab Ann Vaida Digitargas. Festivalid on hea võimalus avastada põnevaid Eesti linnu ja külasid.

Oma postituses nimetab külalisblogija ajalises järjekorras erinevad põnevad festivalid üle Eesti. Lisaks on postituse lõpus ka soovitusi, milliste rakendustega oma festivalielamust suurendada ja ideid sellest, millised vidinad on kasulikud abilised muutmaks festivalielamus, suvi ja reisimine mõnusamaks.

  • SAAREMAA OOPERIPÄEVAD 22. – 31. juuli
  • AVATUD TALUDE PÄEV 24. juuli
  • VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA FESTIVAL 28. – 31. juuli
  • PÖFFI ARMASTUSFILMIDE FESTIVAL TARTUFF 1. – 6. august
  • WEEKEND FESTIVAL BALTIC 4. – 6. august
  • INTSIKURMU MUUSIKAFESTIVAL 5. – 6. august
  • AUGUSTIBLUUS 5. – 6. august
  • ARVAMUSFESTIVAL 12. – 13. august

Saaremaa ooperipäevadel kuuled nii Eesti kui ka välismaist ooperit terelt nädala jooksul. Enamus meist ei jõua ilmselt tihti ei ooperisse ega Saaremaale, seega miks mitte teha midagi põnevat ja võtta teekond ette.

Praamijärjekorda saab lühendada pileteid internetist ette ära ostes (teatud kellaaegadel pole see võimalik), seega kaval on võtta taskust enne reisi telefon välja ja veeta mõni minut piletit broneerides.

Folgisõbrad saavad MINU.TV vahendusel vaadata otse või järele kõiki Telia Kaevumäe lava kontserte, mugavalt täpselt sealt, kus sa juhtud viibima või hiljem hoopis sobival ajal järele. Nii et telli MINU.TV teenus aegsasti ära ja ära festivali ajal enam selle pärast muretse, et midagi nägemata-kuulmata jääb!

Arvamusfestivali VUNK'i innovatsioonialal toimuvad põnevad arutelud tehnoloogia ja ühiskonna seostest, näiteks küsitakse, milline võiks olla rahvusdomeeni .ee tiigrihüpe? Või et mis teeb linna targaks? Arutletakse intelligentsete tehnoloogiate mõjust ühiskonnale järgmise 20 aasta jooksul. Vastust otsitakse ja pakutakse paljusid vaevavale teadmatusele, millega ja miks tegelevad idufirmad, oma aja ja tähelepanu saavad ka digitaalne jalajälg ning nutimaailmas kasvavad lapsed.

Ann Vaida kirjutab Digitargas pikemalt, kuidas festivalide kohta infot leida, kuidas digiajastul korralikult ette valmistuda ja õigeaegselt kohale jõuda ning kuidas nutitelefonide abil festivalimelu jäädvustada ja jagada.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles