Kirjaleke lükkas edasi Pokémon Go lansseerimise Jaapanis

Aivar Pau
, tehnoloogiatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, Eesti, 18.07.2016.
Pokemoni fännide kokkutulek. Pokemon Go. Pildil inimgrupp, telefonid käes.
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Tallinn, Eesti, 18.07.2016. Pokemoni fännide kokkutulek. Pokemon Go. Pildil inimgrupp, telefonid käes. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Jaapanlased peavad veel kannatlikult ootama, kuni maailma vallutamisega parasjagu ametis olev liitreaalsuse mäng Pokémon Go ametlikult nendeni jõuab, kuna mängu tootja Nianticu ja selle sponsori kirjavahetus lekkis veebifoorumitesse.

Täpsemalt lekkis veebi kirjavahetus McDonald'siga, mis on mängu üks suuremaid sponsoreid. Kuna foorumisse Reddit ja fotosaidile Imbgur lekkinud kirja sisuks oli mängu lansseerimise täpne aeg, siis kartsid nüüd mänguloojad, et see võib ülekoormata teenusserverid, vahendab TechCrunch.

Tõenäoliselt saab mäng ka Jaapanis ametlikult allalaaditavaks juba lähipäevil. Viivitus tähendab ühtlasi seda, et me ei näe esimest sponsitud Pokémonide asukohta. McDonald's on nimelt andnud nõusoleku olla oma 3000 Jaapani söögikohaga mänguvõitluste tallermaaks.

Pokémon Go üleilmne edu on olnud enneolematu – kahe nädalaga on see kogunud 30 miljonit allalaadimist ja tekitanud 35-miljonilise käibe mängusisestelt ostudelt. Mäng on praegu kättesaadav enam kui 30 riigis, sealhulgas Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles