See «hull» ameeriklane püüdis esimesena USAs kinni kõik Pokémonid (1)

Aivar Pau
, tehnikatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed mängimas Pokemon Go'd
Inimesed mängimas Pokemon Go'd Foto: SCANPIX

Brooklyni elav Nick Johnson on teadaolevalt esimene ameeriklane, kes püüdis kinni kõik 142 USAs saadaolevat Pokémoni.

«Pokémon Go» algupärase videomängu põhjal eksisteerib üldse 151 Pokémoni, USAs «elab» neist 142 ning lisaks on veel kolm kuskil rahvusvahelises ruumis. Seni pole keegi tuvastanud märke ülejäänud kuue eksistentsi kohta, vahendas Business Insider.

«Pokémon Go» meistriks saamine tõi Johnsoni sõnul talle kaasa mitmeid unetuid öid ja palju vaeva – kuid lapsepõlve unistuse täitmine tasus end igati ära. Päevasel ajal polegi tal palju aega oma hobiga tegeleda, kuna start-up-ettevõtte Applico juhtimine neelab talt kogu valge aja. Seega asus ta igal õhtul kella 18 paiku mööda Manhattani ja Brooklyni tänavaid läbima, et taskukoletisi jahtida.

Oma saavutusest teatas ta keskkonnas Reddit ning loomulikult on palju neid, kes teda lihtsalt ei usu.

Üks selline matk võttis tal aega kuni kaheksa tundi, tema iPhone’i terviseäpp andis teada, et mängu lansseerimise järgse kahe nädala jooksul läbis ta keskmiselt igal õhtul 13 kilomeetrit. Kuni lõpuks saabus hetk, mil sai kätte viimase – Omastari-nimelise Pokemoni.

Eelviimase Pokémoni – Porygoni – tabamiseks tuli mehel ette võtta koguni reis Jersey Citysse. Seal rentis ta Uberi sõiduvahendi ja ringitas ümber saagi arvatava asukoha seni, kuni lõpuks ta leidis. Parima saagikohana nimetas ta Battery Parki ja Grand Army Plazat, kus pea igal õhtul vähemalt 300 mängijat samuti kohad sisse olid võtnud.

«Ostke endale head jalutamisjalanõud,» oli aga mehe peamine soovitus kaasmängijatele.

Siin asuvad aga mehe 12 ülejäänud soovitust teistele koletisejahtidele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles