ASUS ZenPad 10 – mõistlik tahvelarvuti kättesaadava hinnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ASUS

Ilmaasjata räägitakse, et tahvelarvutite populaarsuse tipp on möödas. Neid seadmeid toodetakse ja müüakse endiselt. Kui te valite arukalt endale sobiva tahvelarvuti, siis saate mugava seadmega vaadata mis tahes veebisaite ja lugeda e-posti, kuulata muusikat, nautida videoid ja veeta vaba aega huvitava videomängu seltsis. ASUS ZenPad 10 on just see seade, millele tasub tähelepanu pöörata! 

Tahvelarvuti disain on stiilis ASUS Zen. Kuigi korpus on valmistatud plastmassist (nahka meenutava mustriga), näeb seade soliidne välja. Ekraani kontuuri järgiv metallraam lisab tahvelarvutile elegantsi. Ekraani ümber on lai serv, et seadet oleks mugav käes hoida. ASUS ZenPad 10 on saadaval kolmes värvitoonis – valge, musta ja beežina.

10,1-tollise IPS LCD-ekraaniga (lahutusvõime 1280 x 800 pikslit) seade vastab hinna poolest kuni 178° laia vaatenurgaga seadmele. Ekraan on kaetud kaitsekihiga Corning Gorilla Glass. Tahvelarvutis on kasutusel kujutise töötlemise tehnoloogia ASUS Tru2Life, nagu kallitel kodukinosüsteemidelgi. Süsteem jälgib, et ekraanile jõuaks maksimaalse kvaliteediga kujutis, millel on ideaalne kontrast ja suurim detailsusaste. Tänu sellele tehnoloogiale näete ka kõige väiksemaid detaile. Ekraani on integreeritud automaatne heleduse reguleerimine, mistõttu pilt on nähtav isegi heledas päikesevalguses. Süsteem ASUS Bluelight Filter hoolitseb aga ekraani heleduse vähendamise eest pimedal ajal.

Tehnoloogia ASUS TruVivid tagab ekraani optilise selguse (üle 94%) ja aitab parandada kujutise kvaliteeti.

Firma ASUS insenerid on hoolitsenud selle eest, et seadmel oleks kvaliteetne heli. Tahvelarvuti esiküljel on võimsad ja kvaliteetsed kõlarid. ZenPad 10 on maailma esimene tahvelarvuti, milles on kasutusel tehnoloogia DTS-HD Premium Sound. See võimaldab muusika kuulamisel kõrvaklappidest saavutada ruumilise ja kvaliteetse heli.

Tahvelarvuti on varustatud seadme esiküljel oleva 2-megapikslise kaameraga, mida saab kasutada videokõnedeks. Lisaks on seadme tagaküljel 5-megapiksline kaamera. Sellega saab teha kvaliteetseid fotosid ja videoid. Seade töötab neljatuumalise protsessoriga Intel Atom, mis võimaldab mängida kõige uuemaid videomänge.

ASUS ZenPad 10 on varustatud 8 GB, 16 GB või 32 GB kõvakettaga, mida saab microSD-kaardi abil laiendada 64 GB võrra. Tootja garanteerib, et seade töötab täielikult laetud akuga 8 tundi. Tahvelarvutil on operatsioonisüsteem Android 5.0 (Lollipop) graafilise liidesega ASUS Zen UI, millel on meeldiv välimus, mida on mugav kasutada ja mis on interaktiivne. Samuti on olemas spetsiaalne lasterežiim, mis võimaldab vanematel piirata laste juurdepääsu internetile ja mängudele ning kohandada seadet vastavalt vajadustele.

Iga ZenPad 10 ostja saab failide hoidmiseks lisatasuta kaheks aastaks juurdepääsu Google Drive'ile mahuga 100 GB.

Eriti kasulik on ASUS Audio Dock, millel on mugav klaviatuur, Bluetooth-kõlar, mis võimaldab vahetada andmeid korraga kaheksa seadmega, ning aku, tänu millele saab muusikat kuulata 12 tundi järjest. Kõik see muudab tahvelarvutiga töötamise produktiivseks ja meeldivaks.

Veel üks kasulik aksessuaar on krihvel Z Stylus, mis on asendamatu, kui soovite midagi ekraanile käsitsi kirjutada või joonistada. Peenike krihvel (ots 1,2 mm) võimaldab pidevalt töötada kuni 150 tundi.

Nüüdisaegsele tehnoloogiale vastav kvaliteet ei pruugi olla tingimata kallis. Ning tahvelarvuti ASUS ZenPad 10 on just selline näide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles