Tasuta üleminek Windows 10 platvormile lõppeb ülehomme

Aivar Pau
, tehnikatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WIndows 10 on tarbijate poolt oluliselt paremini vastu võetud kui operatsioonisüsteemi eelmised versioonid.
WIndows 10 on tarbijate poolt oluliselt paremini vastu võetud kui operatsioonisüsteemi eelmised versioonid. Foto: microsoft.com

Kõikidel Windows'i kasutajatel on võimalik operatsioonisüsteemi uuendus tasuta alla laadida veel mõnel päeval – kuni 29. juulini.

Sel suvel möödub aasta Windows 10 turule toomisest ja selle ajaga on Windows 10-t hakatud kasutama enam kui 350 miljonis seadmes.

Lisaks toob 2. augustil Microsoft oma kasutajateni operatsioonisüsteemi uuenenud versiooni –  Windows 10 Anniversary Update. Saabuv tarkvarauuendus hõlmab endas värskendusi nii eratarbija kui ka ettevõtete jaoks.

Uuendusi saavad ka Windows Ink ja veebibrauser Edge, mis on nüüd energiasäästlikum ja ligipääsetavam – paraku ei ühitu sellega jätkuvalt Eesti ID-kaardid.

Värskendusi hõlmavad endas veel Windows Hello, pakkudes paroolivaba sisenemist rakendustesse ja veebikeskkondadesse biomeetriliste autentimisvõimaluste kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles