Fotod ja video: selline peaks välja nägema uus iPhone 7 (1)

Aivar Pau
, tehnikatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 7
iPhone 7 Foto: Gadgets 360

Mida aeg edasi ametliku esitluse poole, seda rohkem lekib internetiavarustesse fotosid ja videoid Apple’i järgmise tipptelefoni iPhone 7 kohta.

Alltoodud ja väidetavalt otse Hiina tehasest pärinevatel fotodel ja videol saavad kinnitust mitmed kuulujutud iPhone’i omaduste kohta. Näiteks puudub sellel tõesti sisend kõrvaklappide jaoks – edaspidi saab selle telefonitootja puhul kasutada muusika kuulamiseks vaid juhtmevaba ühendusega klappe.

Foto: Gadgets 360

Uue ilme on saanud ka esipaneelil asuv home-nupp ning sarnaselt suure konkurendi Samsungiga on seadmele tulemas silmaiirise skanner – seda küll väidetavalt aastast 2018. Samsungi esimene telefon peaks selle funktsionaalsuse eeldatavalt saama juba 2. augustil, mil Londonis esitletakse mudelit Galaxy Note 7.

Foto: Gadgets 360

Telefoni alumisel küljel saab olema kaks iluvõre taha peidetud kõlarit ning tagaküljel senisest suurema objektiiviga kaamera koos seda ümbritseva kaitseringiga.

Fotodelt on näha ka seda, et lisaks põhimudelile on müügile tulemas veidi suurem iPhone 7 Plus  mudel ning ka iPhone 7 Pro, millel on kaks põhikaamerat sarnaselt näiteks Huawei selle aasta mudeliga P9.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles