Facebooki profiilivaade saab märgatava uuenduse

Aivar Pau
, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki uus kujundus
Facebooki uus kujundus Foto: Kuvatõmmis

Facebook on asunud kasutajateni viima uuendatud veebiversiooni profiilivaadet teenustele ja ettevõtetele, mille ülaosas on nüüd kasutajate «kaanefoto» eraldatud taustapildist ja seega kõrvaldatud viimase osaline kinnikatmine.

Profiilifoto uueks asukohas on vasak ülanurk ning ka lehekülje või kasutaja liigub sinna kaasa – foto all. Uuenduse on saanud ka mitmed päiseikoonid, suurenenud on tegevusele kutsuv klahv, näiteks «Liitu».  Täielikult eemaldatakse sellest vaates parema serva bännerid, vahendab Social Media Today.

Muutunud on ka tulpade laiused – oluliselt kitseneb neist vasak, ajajooneala liigub rohkem keskele ning suureneb parem tulp.

Reklaambännerite kadumine veebiversiooni profiilivaatest analüütikute hinnangul Facebooki sissetulekuid eriti ei mõjuta, kuna ligi 82 protsenti keskkonna sissetulekutest pärineb mobiilireklaamidest.

Uuendus peaks kõigi kasutajate üle ilma jõudma juba lähipäevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles