Hopper – hoia kätt parimate lennudiilide pulsil

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuhu reisid järgmisena sina? Ja mis hinnaga?
Kuhu reisid järgmisena sina? Ja mis hinnaga? Foto: Unsplash

Pole vist kellelegi enam saladuseks, et lennupileteid on võimalik soetada tõeliselt soodsalt. Stabiilne või pigem langev maailmamajandus hoiab naftahinna madalal ja see mõjutab ka lennuhindu, mille põhiline komponent on kütus. Teisalt jällegi reisitakse rohkem kui kunagi varem, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark Hopperi rakendust tutvustades.

Kodumaine online-reisibüroo Reisidiilid pakub igapäevaselt võimalusi lennata soodsalt nii euroopas kui ka eksootilisematesse sihtkohtadesse, otsides välja kas veahinnaga pakkumised või sooduskampaaniad. Nende Facebooki-lehel on paari aastaga kogunenud üle 40 000 jälgimise, kirjutab Digitark.

Foto: Hopper

Kui Reisidiilid annab konkreetse pakkumise, siis Hopper on hetkel parim laiapõhjaline lennudiilide leidmise äpp. Tuleb lihtsalt sisestada lähte- ja sihtkoht a la Uber ja tutvuda võimalustega. Leian vähem kui minuti jooksul novembri lõpu ja detsembri alguse kuupäevadega edasi-tagasi lennu Tallinnast Bangkoki, mis läheb maksma 509€.

Hopperi-maailmas elab ka väike abivalmis jänes, kes annab head nõu, olles justkui reisikonsultant. Ta soovitab mul antud piletitega oodata, sest tõenäoliselt need odavnevad veelgi enne oktoobri lõppu, peale mida aga hakkavad tõusma. Novembri lõpuks on hind ilmselt kahekordne.

Prillidega jänes lubab ka ise märku anda, kui hinnad peaksid langema või tõusma.

Seega olen valitud sihtkoha pakkumistega alati ühendatud ja saan need osta läbi äpi ja ülikiirelt. Nii jääb ära olukord, kus kuuleme kuskilt juhuslikult, et paar päeva tagasi oli olnud ülihea pakkumine meie unistuste saarele, aga on kahjuks lõppenud.

Soodsad lennupiletid tulevad ja lähevad, kuid alati on midagi ahvatlevat saada. Lennuvõrk aga aina tiheneb ja infot tuleb juurde, seega on Hopper suur kingitus suuremale ja väiksemale reisihuvilisele, sest hoiab kõvasti aega kokku, mis varem kulus mehhaaniliselt kuupäevade läbiklõpsutamisele.

Odavate lendude leidmine on lihtne, päriselt ka, proovi ise järgi!

Digitargas kirjutab Ann Vaida ka digireisimise trikkidest ja nippidest, Hardi Keerutaja tutvustab erinevaid rakendusi, mis argielu ka reisil lihtsamaks ja sisukamaks muudavad.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles