Hetkes elamise aeg: Instagram ja Snapchat sulanduvad ühte

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snapchat ja Instagram pakuvad nüüdsest mõlemad hetkes elamise lugude jutustamise võimalust.
Snapchat ja Instagram pakuvad nüüdsest mõlemad hetkes elamise lugude jutustamise võimalust. Foto: Ekraanitõmmis

Instagram tõi turule Snapchatiga sarnase vahelehe nimega Stories, kuhu postitaud pildid ja videod kaovad päeva lõpuks igaveseks ära, kirjutab sinu moodi tenoloogiaportaalis külalisblogija Janno Dreger.

Stories loob ööpäevaks eraldi alajaotuse, kuhu saab üles laadida pilte ja videoid. Kas kõlab tuttavalt? küsib Janno Dreger Digitargas. "See on seepärast, et Snapchatil on sarnane funktsioon nimega “My Story”, kuid väiksema filtri- ja läätse-sortimendiga."

Sulle võib huvi pakkuda ka see Digitarga saatelõik:

Praegusel hetkel on käimas selgelt suur konkurentsivõitlus noortele suunatud rakendustega. Snapchat on kogunud suure populaarsuse tänu enda funktsioonile, mis lubab jäädvustada pildi ning teatud aja pärast selle “igaveseks ära kustutada”. Sedamoodi reklaamib 2012. aastal loodud tehnoloogiafirma.

INSTAGRAM ON SNAPCHAT - JUSTKUI, PEAAEGU, TÄPSELT

Praegusel hetkel on käimas selgelt suur konkurentsivõitlus noortele suunatud rakendustega.

Stories toimib täpselt samamoodi nagu Snapchat. 24 tundi pärast pildi või video postitamist lahtrisse Stories materjal kaob ära ehk haihtub.

Lugusid saab isikupärastada, pannes neile juurde teksti, filtri või emoji. Stories’ist saab vaadelda, kes on üles laetud “lugu” vaadanud.

Kaks kõige populaarsemat sotsiaalvõrgustikku, mis on loodud noortele, kasutavad kaamera funktsiooni.

Mõlema rakenduse ühtesulamisel kaob ära eripärasus ja võib tekkida tunne, et mitte kumbki pole enam lõbus kasutamiseks. Uuendus on saadaval, nii et võite hakata enda lugusid teistega jagama ka Instagramis.

Loe sotsiaalvõrgustike arengutest ja muudatustest Digitargast!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles