Mercedes registreeris mitu elektriautodele viitavat kaubamärki

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedes-Benzi sümbolimärgid Daimler AG Sindelfingenis asuvas tehases.
Mercedes-Benzi sümbolimärgid Daimler AG Sindelfingenis asuvas tehases. Foto: AFP / Scanpix

Mercedes-Benzi emafirma Daimler AG on sel kuul Suurbritannias registreerinud mitu elektriautodega seonduvat kaubamärki, kirjutab Autocar.

Mootoriga sõidukite klassi alla registreeritud kaubamärkide hulgas olid lühendid EQA, EQC, EQE, EQG, EQS, EQ Inside, EQ Boost ning Generation EQ.

Suurem osa nendest nimedest sobituvad hästi juba praegu Mercedese mudelivalikus olevate sõidukitega - näiteks EQA võiks viidata elektrilisele A-klassile ja EQC C-klassile, samas kui EQ Boosti saaks kasutada hübriidmudelite puhul.

Mercedese EQ brändi esimeseks mudeliks saab ilmselt järgmisel kuul Pariisi automessil esitletav linnamaastur. Tegu peaks olema esimesega neljast Mercedese poolt lähiaastatel esitletavast elektriautost. Üks neist peaks olema ka sportlik sedaan, millega Daimler soovib hakata konkurentsi pakkuma Tesla Model Sile.

Ka teistel Saksamaa luksusautode tootjatel on elektriautodega suured plaanid. BMW ja Audi tutvustasid juba mõned aastad tagasi oma brände i ja e-tron ning on hiljuti teavitanud avalikkust mudelivaliku laiendamise plaanidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles