Mobiilivideograafia: populaarne youtuber Martti Hallik jagab Digitargas praktilisi nõuandeid

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meil kõigil on koguaeg superhea kaamera taskus - mobiiltelefonis, ütleb Martti Hallik. Nii et ägedaid hetki ja emotsioone n ihtne jagada, kui vaid põhiasjad selgeks õpid.
Meil kõigil on koguaeg superhea kaamera taskus - mobiiltelefonis, ütleb Martti Hallik. Nii et ägedaid hetki ja emotsioone n ihtne jagada, kui vaid põhiasjad selgeks õpid. Foto: Digitark

Trendikas youtuber Martti Hallik kaotas hiljuti taas oma vlogi-kaamera, mistõttu oli sunnitud oma tegemisi vahendama tuhandetele huvilistele taaskord mobiilikaamera abil, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Vaata Digitarga saatest, milliseid kavalaid foto- ja videograafianõuandeid jagab populaarne youtuber Martti Hallik, kes alatasa oma vlogikaamera siia-sinna unustab või sootuks kaotab ja peab seetõttu just taskus oleva mobiiltelefoniga oma postitused teostama.

Digitarga saates jagab youtuber praktilisi nõuandeid, kuidas teha kaasas oleva lähima kaamera ehk mobiilitelefoniga ägedaid videoid ja pilte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles