Eesti tarkvarafirma Scoro kaasas 1,7 miljoni eurose investeeringu

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scoro

Eesti tarkvaraettevõte Scoro kaasas 1,7 miljoni eurose investeeringu riskikapitalifondidelt Inventure ja Smartcap, investeeringus osalesid ka USA ärikiirendi Alchemist Accelerator ning ettevõtte senised osanikud.

Ettevõtte teatel kasutatakse kaasatud kapitali tootearenduse kiirendamiseks ja uute integratsioonide loomiseks. Ühtlasi plaanitakse suurendada müügi- ja klienditoe võimekust peamistel eksporditurgudel. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas, kontorid on ka Londonis, Helsingis, Riias ja Vilniuses.

Scoro loob tarkvara, mis võimaldab ettevõtetel hallata kõiki ettevõtte jaoks olulisi andmeid ühes süsteemis – see muudab efektiivsemaks nii töökorralduse, arvepidamise kui ka müügi ning pakub otsuste tegemiseks vajalikke aruandeid reaalajas.

Scoro kaasasutaja ja tegevjuht Fred Kriegeri sõnul on ainult aja küsimus, mil tehisintellekt ja masinõpe muudavad meie praegust töökorraldust kardinaalselt.

«Enamik ettevõtteid pole aga sellisteks muutusteks kaugeltki valmis, kuna nende olulised andmed on endiselt erinevate failide, meilide ja tarkvarade vahel laiali. Just selle probleemi Scoro lahendabki, pakkudes struktureeritud lähenemist töökorraldusele ja luues aluse tuleviku rakendustele,» lisas Krieger.

Soome riskikapitalifondi Inventure partner Tuomas Kosoneni sõnul liidestub  Scoro paljude programmidega ja on seetõttu saanud kontrollkeskuseks, mis muudab firma haldamise oluliselt lihtsamaks ja efektiivsemaks.

Scoro võimaluste hulka kuuluvad kalender, töö planeerimine, projektide haldamine ning pakkumiste ja arvete koostamine, samuti detailne aruandlus ning reaalajas tulemusi näitav infotahvel – dashboard.

Scoro klientide seas on sellised ettevõtted nagu Tele2, Grant Thornton, Clear Channel, DPD ja Omniva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles