Samsung lükkas uue tipptelefoni müügile saabumise edasi (1)

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung esitles Londonis uut telefoni Galaxy Note 7
Samsung esitles Londonis uut telefoni Galaxy Note 7 Foto: Aivar Pau

Lõuna-Korea tehnoloogiagigant Samsung lükkas väidetavate tarneraskuste tõttu mitmel pool maailmas edasi oma uue tipptelefoni Galaxy Note 7 müügilettidele saabumise.

«Eelmüügis kogetud erakordse suure nõudluse ja piisava laovaru tagamise vajaduse tõttu on seadmete tavamüügi algus kogu Euroopas edasi lükatud. Seadmed jõuavad Euroopa turule kolmes etapis, Baltikumis näeb värskeid seadmeid poelettidel alates 16. septembrist,» teatas ettevõte.

Täpselt samal päeval peaks maailm müügil nägema ka uut iPhone 7-t.

Algselt pidi seade Eestis müügile jõudma 19. augustil, ent nõudlus Baltikumis on Samsungi teatel ületanud kõik ootused ja eelmüügiks mõeldud Note7 nutitelefonid on otsa lõppemas. Välismeedia teatel on müügi algus edasi lükatud ka näiteks Venemaal, Ukrainas ja Malaisias.

Samsung Eesti mobiilidivisjoni juhi Antti Aasma sõnul keskendub mobiilitootja sellele, et täita võimalikult paljude tarbijate soovid. «Seadmete müügialguse edasilükkamine võimaldab meil minimeerida võimalikke ebameeldivusi tarbijatele, mis tõenäoliselt oleksid võinud kaasneda telefonide varasema turuletoomisega seadmete ebapiisava saadavuse tõttu.»

Selle puutepliiatsiga varustatud telefoni peamiseks uuenduseks võrreldes eelkäijatega on silmaiiriseskänneri kasutuselevõtt seadme lukustusest vabastamiseks ja teatud kaustadele ligipääsemiseks.

Galaxy Note7 soovituslik hind Eestis saab olema 869 eurot. Ennustuste kohaselt loodab Seamsung seadet müüa 18 miljonit tükki.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles