Acer näitab IFA 2016 üritusel nii maailma kõige õhemat kui ka ühte kõige massiivsemat sülearvutit

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Acer

Acer esitles IFA tehnoloogiamessil Berliinis kahte väga põneva kontseptsiooniga sülearvutit. Esimene on kõige õhem sülearvuti Swift 7, mis on õhem kui 1 sentimeeter, teine sülearvuti on suunatud mänguritele ja on tohutu võimsuse juures ka üks massiivsemaid, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark, mis teeb IFAst ka nädala jooksul ülevaateid ka Berliinist kohapealt.

Swift 7 on oma suuruse juures päris võimas sülearvuti. See 9,98 millimeetri paksune 13-tolline Full HD ekraaniga ja 7. generatsiooni i5 protsessoriga, 8GB RAM ja 256GB SSD kõvakettaga sülearvuti suudab oma rekordilise suuruse juures tõestada, et selle arvuti puhul pole mõeldud vaid õhukesele disainile, aga panustatud ka korralikule sisule, kirjutab Digitark.

Predator 21 X on midagi täiesti teistsugust, nii disaini kui ka sisu poole pealt. See massiivne mänguriarvuti on esimene nõgusa ekraaniga ja sisult tohutult võimas – 64GB RAM, 4TB SSD kõvaketas ja kaks GTX 1080 GPU-d ja seda kõike jahutab 5 jahutusventilaatorit. Kaalub see masin seal juures ligi 8 kilogrammi, mis on seitse korda rohkem kui Swift 7 ning Predator 21 X on ligi sama palju kordi paksem ka.

Mõlemaid sülearvuteid omavahel võrreldes on selge, et Swift 7 müüb tunduvalt paremini, Predator 21 X  ei lähegi sellisel kujul müüki, vaid seda tuleb eeltellida ja neid ehitatakse vastavalt tellimusele.

Digitark.ee/IFA2016: Digitark teeb IFA messilt Berliinist nädala jooksul põhjalikke ülevaateid pnevatest tulevikutrendidest ja kasulikest nutividinatest!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles