Huawei toob turule uue nutitelefonide seeria nova

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei nova
Huawei nova Foto: tootja

Maailma suuruselt kolmanda turuosaga mobiilitootja Huawei tutvustas eile Berliinis toimunud messil IFA 2016 uue mudeliseeria esimesi telefone nova ja nova plus.

«Huawei mõistab tarbijate soovi kasutada seadet, mis sobib nende kiire elustiiliga. Ülihea jõudlus, stiilne disain ja uued kaamerafunktsioonid tagavad parima kasutajakogemuse ning on mõeldud põlvkonnale, kes veedab väga palju aega nutitelefonidega,» toodete esitlusel Huawei Consumer Business Groupi juht Richard Yu.

Kumera pealispinnaga 5-tollise ekraaniga põhimudelil on 8MP esikaamera, mis on varustatud Beauty Makeup 2.0 ja Beautiful Skin 3.0 äppidega, mille abil on võimalik lisada fotole kosmeetilisi efekte ja siluda iluvigu.

Huawei nova 12MP autofookusega tagakaamera on varustatud laia avaga läätse ja sensoriga, mis võimaldavad ka kehvades valgustingimustes jäädvustada häid fotosid. Huawei nova plus on varustatud 16MP tagakaameraga ning selle ekraani diagonaaliks on 5,5 tolli.

Telefonid on varustatud järgmise generatsiooni 3D-sõrmejäljelugejaga,  Snapdragon 625 protsessoriga, lisaks korraliku mahutavusega 3020mAh (nova plus aku mahutavuseks on 3340mAh) aku koos Smart Power 4.0 funktsiooniga. Mõlemal seadmel on uusim USB-C ühendusport.

Huawei nova on varustatud ka DTS Headphone:X tehnoloogiaga, mis peaks tagama kodukinoga võrreldava autentse 3D-heli.

Nii Huawei nova kui Huawei nova plus (mõlemal 32GB ROM ja 3GB RAM) jõuavad oktoobris müügile enam kui 50 riigis, sh Saksamaal, Austrias, Prantsusmaal, Itaalias, Hispaanias ja Kanadas. Baltimaadesse peaks telefonid jõudma oktoobri lõpus.

Prestige Gold, Mystic Silver ja Titanium Grey värvitoonides nova nutitelefonid hakkavad maksma 399 eurot ja 429 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles