Juba 7. septembril saame teada uue iPhone 7 tehnoloogilised kavalused ja disainimuudatused

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, kas iPhone 7 pakub vaid disainirõõme või ka avastamisrõõmu uutest funktsioonidest ja võimalustest, saame teada juba 7. septembril.
Seda, kas iPhone 7 pakub vaid disainirõõme või ka avastamisrõõmu uutest funktsioonidest ja võimalustest, saame teada juba 7. septembril. Foto: Digitark

Kõigest seitse päeva tuleb veel kannatada, mil avalikustatakse aasta üks oodatuim telefon – iPhone 7, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Alljärgnevalt toome ära kõige valjumat kajastust saanud kuuldused veel saladuskatte all olevast telefonist.

JAH, KÕRVAKLAPIPESA ON AJALUGU

Ohtralt nii positiivset kui negatiivset tagasisidet saanud muudatus, mis kaotab ära telefoni allserval asunud 3.5mm kõrvaklapipesa võimaldab telefoni senisest veelgi õhemaks muuta. Kõrvaklappidega muusika kuulamise võimalus siiski ära ei kao, kuid edaspidi peavad Apple'i sõbrad kasutama bluetooth kõrvaklappe või adapterit, millega klapid laadijapessa ühendada.

Vaata ka Digitarga saatelõiku iPhone 7 teemal:

VEEKINDLUS

Veekindlus ei ole uute nutitelefonide puhul enam midagi üllatavat, kuna nii Samsungi S7 seeria telefonid, Note 7 ning ka paljud Sony'd on praeguseks veekindlad. Kui veab, saab ka uut iPhone'i kasutada iga ilmaga.

KOLM MUDELIT - KAKS EKRAANISUURUST - KAKS KAAMERAT

Väidetavalt lansseeritakse seitsme päeva pärast taaskord kahes mõõdus telefonid - 4.7'' ja 5.5'' (nii nagu praegu on ka iPhone 6S ja 6S Plus), kuid seekord oodatakse suurema "Plus" mudeli kõrvale sama suurt ,kuid võimsamat, paremat ja tervelt kahe kaameraga "iPhone 7 Pro" mudelit. Milliseid võimekusi kaks kaamerat telefonile pakub, näeme juba seitsme päeva pärast, kuid näiteks LG G5 puhul on teine objektiiv lainurk fotode ja videote tegemiseks ning Huawei P9 Leica kaameratega saab teha väga detailseid must-valgeid fotosid.

Hoia end iPhone 7 uudistega kursis Digitarga vahendusel!

Mis toimub elektroonikamessil IFA? Vaata Digitargast ülevaateid!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles