Kommentaar. Telia asjatundja uuest iPhone'ist: hea on tehtud paremaks

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i tegevjuht Tim Cook esitles uusi iPhone'e
Apple'i tegevjuht Tim Cook esitles uusi iPhone'e Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Telia Eesti esindaja hinnangul on Apple’i esitletud uusimaid iPhone’i mudelid läinud eelkäijaga võrreldes vaid paremaks.

«iPhone 7 esmamulje on nagu Apple’i puhul ikka – hea on tehtud veel paremaks,» ütles Telia mobiilsete seadmete tootegrupi juht Pepe Aaviksoo Postimehele.

Seni kuuldu ja nähtu põhjal tõsta Aaviksoo eraldi esile uut, võimsamat ja efektiivsemat protsessorit, mis peaks parandama paljude nutitelefon kasutajate kõige suuremat murekohta ehk aku vastupidavust.

«Väga positiivne edasiarendus on ka vee- ja tolmukindlus, mida iPhone varasemalt ei pakkunud. Samuti on veelgi palgi paremaks tehtud juba niigi hea kaamera,» lisas Aaviksoo.

Ta märkis ära ka stereoheli, mis on tänapäeva kasutajate suure meediatarbimise juures positiivne samm edasi.

Apple esitles eile kahte uut telefonimudelit: iPhone 7 ja 7 Plus. Eestis saabuvad seadmed müügile 23. septembril. iPhone 7 hinnad lähtuvalt mälu suurusest on 779, 889 ja 999 eurot ning iPhone 7 Plus hinnad on 919, 1029 ja 1139 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles