Apple jätab tänavu uute iPhone´ide esialgsed müüginumbrid ainult enda teada

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple iPhone 7
Apple iPhone 7 Foto: Apple

Apple teatas eile, et erinevalt varasematest aastatest ei kavatse ettevõte uute iPhone´ide esimese nädalavahetuse müüginumbreid avalikustada, kirjutab Reuters.

Apple´i kõneisiku sõnul pole mõtet esimese nädalavahetuse müügistatistikat avaldada, kuna see ei peegelda nõudlust, vaid ettevõtte tarnevõimet.

«Kun oleme oma müügivõrgu laiendanud edasimüüjate ja operaatoritega üle maailma sadadesse tuhandetesse asukohtadesse, teame me juba enne esimese kliendi tehtud eeltellimust, et me müüme iPhone 7 läbi,» ütles kõneisik Kristin Huguet.

«Need esimesed müüginumbrid ei ole kantud mitte nõudlusest, vaid pakkumisest ning seetõttu otsustasime, et see ei anna investoritele ja klientidele esinduslikku teavet.»

Apple esitles iPhone 7 ja iPhone 7 Plusi käesoleva nädala kolmapäeval. Telefonide eelmüük algab täna ning esimeste klientideni jõuavad seadmed 16. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles