Holger Haljand: maailma avardavad virtuaalreaalsus ja krüptoraha (2)

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia Eesti erakliendi- ja turundusüksuse direktor Holger Haljand selgitab, milliseid digimaailma läbimurdeid ta ootab.
Telia Eesti erakliendi- ja turundusüksuse direktor Holger Haljand selgitab, milliseid digimaailma läbimurdeid ta ootab. Foto: Digitark

“Üks hetk me võib olla elamegi virtuaalses maailmas,” ütleb Telia Eesti erakliendi- ja turundusüksuse direktor Holger Haljand Digitarga saates digimaailma läbimurdeid selgitades. “Meil puuduvad [tulevikus] igasugused piirangud,” selgitab ta. “Ja lõpuks ongi virtuaalreaalsus meie reaalne elu.”

“Kõigepealt meil oli internet,” räägib Digitarga saates Holger Haljand senistest suurematest digimaailma läbimurretest. “Siis meil tuli mobiiltelefon ja internet kolis telefoni. Kolmas läbimurre ongi see, kui meie kolime internetti,” ütleb Haljand Digitargale.

“Inimestele jääb füüsilisest maailmast täna väheks,” selgitab ta tänaseid väljakutseid.

“Otsitakse võimalusi, kuidas neid piire avardada. Kuna füüsilised piirangud tulevad ette, siis virtuaalreaalsus annab vabaduse, kus kõik piirangud kaovad.”

Samuti muudab Haljandi sõnul murranguliselt ühiskonda ja maailma juhtimist krüptoraha, kuna see vabastab inimesed piirangutest, mis neid seob konkreetse riigi või pangaga. “Inimese vabaduse mõistes kaovad riigipiirid, sest elatakse ühtses maailmas, kus on ühte rahasüsteem. Meil on juba olemas kõik suhtlusvahendid selleks.”

Ole digimaailma arengutega kursis iga päev!

Telli Digitarga UUDISKIRI ja ole kursis olulisemaga kord kuus!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles