Otseülekanne: Eesti suurim IKT konverents keskendus digirevolutsioonile (2)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees tegi teisipäeval, 20 septembril otseülekande 11. korda toimuvalt Eesti suurimalt IKT konverentsilt «Security Day», mis keskendus sel korral digitaalsele revolutsioonile.

Innovaatilised lahendused lõhuvad vanu ärimudeleid ja mõjutavad äri, mistõttu otsiski konverents ettekante, töötubade ja toote esitluste käigus vastuseid sellistele küsimustele, nagu kuidas uudsete IT lahenduste ning ärimudeli innovatsiooni kaudu leida uusi tuluallikaid ja kasvatada oma ettevõtet.

Konverentsil said teiste hulgas sõna näiteks Pocopay ja Mobi Solutions kaasasutaja Linnar Viik, Eesti Energia äri- ja infotehnoloogia juht Agnes Roos, Eleringi juhatuse esimees Taavi Veskimägi, projektijuhtimise kommunikatsiooniplatvormi Fleep asutaja Henn Ruukel, Ragn-Sellsi Balti haru juht Rain Vääna, Austraalia päritolu koomik Louis Zezeran, jpt.

Otseülekannet tehti nendest ettekannetest, mis leidsid aset Ballisaalis 3.

Otseülekannet teostas Mind.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles