Lätis ja Leedus tegutsev mobiilioperaator Bite Eesti turule laieneda ei soovi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva pärastlõunal aset leidnud tehnilise rikke tõttu on häiritud osa telekomioperaatori Telia teenuseid. Foto on illustratiivne.
Teisipäeva pärastlõunal aset leidnud tehnilise rikke tõttu on häiritud osa telekomioperaatori Telia teenuseid. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lätis ja Leedus tegutsev mobiilioperaatorfirma Bite hetkel Eestisse laienemist ei plaani.

Ettevõte kaalus mõned korrad Eesti turule sisenemist eelmiste omanike ajal, ütles Bite juhatuse esimees Nikita Sergienko BNS-ile. «Ausalt öeldes on see tiheda konkurentsiga väike turg, mistõttu see plaan ei ole aktuaalne.»

Eelmise aasta lõpus ostis USA varahaldusfirma Providence Equity Läti ja Leedu mobiilioperaatorfirma Bite investeerimisfirmalt Mid Europa Partners. Bite'il on Leedus ja Lätis umbes 1,6 miljonit era- ja äriklienti ja see on Balti riikide üks suuremaid mobiilioperatoreid.

Muuhulgas on Providence ostmas investeerimisfirmalt East Capital Explorer Eesti telekomfirmat Starman. Ostuprotsessi on seni pidurdanud väikeaktsionäri Indrek Kuivalliku ettevõte Polaris Invest, mis on teatanud et soovib kasutada ostueesõigust ja Starman ise osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles