Samsung Note 7 fiasko kipub jätkuma

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatanud Samsung Galaxy Note 7 telefon.
Plahvatanud Samsung Galaxy Note 7 telefon. Foto: STR/AFP

Samsungi selle sügise tipptelefoni Galaxy Note 7 üleilmne fiasko kipub jätkuma – 2,5 miljonit plahvatusohtlike akude tõttu tagasikutsutud seadet, hoiatusteated lennujaamades kõrvuti uhkete reklaamstendidega ja pardameeskondade manitsused ning nüüd lõpuks ohutumaks nuditud seadmete jätkuvad probleemid.

The Wall Street Journal kirjutab näiteks, et ka asendustelefonid kuumenevad üle ning nende akud tühjenevad väga kiiresti – ka laadides. Samsung teatas aga väljaandele, et kõnealused probleemid on masstootmisele omased üksikjuhtumid, mis pole kuidagi seotud akudega.

Eile teatas Samsung, et hoiab Note 7 müügi taasalustamist kinni 1. oktoobrini.

The Next Web märgib aga, et Samsung ei paista kuidagi olevat oma vigadest õppinud – selle asemel, et anda teada üha uutest ja uutest müügi alguse kuupäevadest, tuleks väljaande hinnangul igasugune müük nii kauaks lõpetada, kuni probleemid akudega on täielikult ja lõplikult lahendatud.

Note 7 saaga on tänaseks kahandanud Samsungi turuväärtust 36 miljardi dollari võrra. Samas on müügile jõudnud Apple’i uusim tippseade iPhone 7 – võimsaim mudel kui iial varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles