Oktoobri algus tuleb pungil täis virtuaalreaalsuse uudiseid

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oculuse prillid
Oculuse prillid Foto: ROMUALD MEIGNEUX/SIPA/ROMUALD MEIGNEUX/SIPA

Google, Sony, Microsoft ja Oculus – kõik need maailma tehnoloogiahiiud esitlevad oktoobris oma edusamme virtuaalreaalsuse uudistoodete loomisel.

4. oktoober: Google annab kauaoodatud ülevaate Daydream VR platvormist, mis on oluline edasiminek võrreldes senise Cardboard-lahendusega ja võimaldab Androidi rakendusi üle kanda virtuaalreaalsuse keskkonda.

5. oktoober: maailmale esitletakse tuliuut Oculus Touch VR-lahendust. Selle peamisteks uuendusteks võrreldes Oculus Riftiga peetakse täiustatud liikumiskontrolli mehhanisme.

13. oktoober: Sony esitleb oma esimesi Playstation VR-prille. Tegemist on esimeste laiatarbeprillidega, mis on ühendatavad mängukonsooliga, eriti hästi Sony enda PS4-ga. Sony on seda toodet koos mitmete spetsiaalselt valmistatud mängudega demonud kitsale ringkonnale ka Eestis.

Minecraft: Xboxi juhtpuldid saavad oktoobris ühilduvuse Samsung Gear VR prillidega ning esimene mäng, mis selle koosluse tulemusel kasutatavaks saab, on Minecraft: Gear VR Edition. Lisaks: kui kasutajal on olemas Minecraft: Windows 10 Edition, siis saavad nad laadida endale ka Oculuse versiooni.

Allikas: TechTimes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles