Uber kõrvaldas oma suurima puuduse

Aivar Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksoäpid Uber ja Taxify
Taksoäpid Uber ja Taxify Foto: Liis Treismann

Uber kõrvaldas täna oma teenuse teadaolevalt suurima puuduse kuue tegevusaasta jooksul ja lubab nüüd autosõite kasvõi kuu aega ette tellida.

«Oleme saanud palju tagasisidet klientidelt, kes soovivad oma sõite ette planeerida – näiteks varahommikusele sõidule lennujaama või keskpäevasele kohtumisele äripartneritega. Mõistame seda ning just seepärast saab Uberit nüüd ka ette tellida,» teatas Uber täna oma Eesti klientidele.

Uberi rakenduses saab sõitu planeerida mis iganes ajaks ette – olgu see 15 minuti või 30 päeva pärast. Määrata saab pealevõtu aadressi kõrval ka sihtkoha ning saada seeläbi teada sõidu eeldatava maksumuse.

Uber Eesti juhi Enn Metsari sõnul alustati selle uuendusega esmalt juunis USAs. Esimene linn, kus see lisavõimalus Uberi kasutajatele tekkis, oli Seattle. New York Citys sai teenus kättesaadavaks eelmisel nädalal - 22. septembril.

«Tänasest on see saadaval paljudes Euroopa linnades, Tallinn üks esimeste seas,» ütles Metsar Postimehele.

Uberi ettetellimine
Uberi ettetellimine Foto: Kuvatõmmis

Kuidas uuendus töötab:

  • Ava Uberi rakendus ning vali ‘Planeeri Sõit’.
  • Vali soovitud lähtekoht, sihtpunkt, kuupäev ja kellaaeg. Saad seda teha kuni 30 päeva ette.
  • Auto tellitakse automaatselt õigeks ajaks.
  • Planeeritud sõitu saad alati muuta või tühistada.
  • 24h ja 30 min enne automaatset tellimust saad meeldetuletuse planeeritud sõidust.
  • Saad teavituse kui auto on Sinu poole teel ning samuti siis, kui rakendub dünaamiline hinnastamine.

Sõite ei luba jätkuvalt ette tellida Uberi konkurent Taxify.

«Ei saa, sest me ei taha fookust kaotada ja lahendada probleemi valest otsast. Taxify eesmärk on jõuda Tallinnas olukorrani, kus ettetellimist ei ole vaja. Avad äpi, tellid auto ja see on alati kolme minuti jooksul kohal. Ja nii 99 protsendil juhtudel, olenemata kellaajast või linnaosast,» selgitas Taxify esindaja Henrik Raave augustis Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles