Uut kodumaailmas: see lõhnaküünal eritab tuliuue Mac'i aroome

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhnaküünal New Mac
Lõhnaküünal New Mac Foto: twelvesouth.com/

Värskelt karbist võetavate Apple’i arvutite lõhn on üks neist meelierutavatest nähtustest, mis selle toote fänne kogu maailmas on aastaid köitnud – lõpuks on turule jõudnud ka lõhnaküünal, mis üritab eritada üsna täpselt tuliuue Mac’i aroome.

Toote loomise taga on ettevõtmine TwelveSouth, kelle uue küünla abil on nüüd Apple’i poolehoidjatel elada Maci toodete karbist väljavõtmise aroome nautida kasvõi iga päev. Küünale nimega New Mac täidab nende kodud ja kontorid värske plastikpakendi ja külma alumiiniumi lõhnaga kasvõi 45-55 tundi järjest, kirjutab TNW.

Käsitsi valatud sojavahaküünal sisaldab tegelikult Mac’i lõhna aimamiseks mündi, virsiku, basiiliku, lavendli, mandariini ja salvei  aroomide buketti.

Tundub olevat igati asjalik kingitus Apple’i-armastajatele või vingerpuss Androidi-fännidele. Esimene küünlapartii müüdi ära siiski juba paari tunniga ning nüüd on avatud eeltellimuste vastuvõtt järgmisele.

Tüüpilist Apple'i toodete avamisega kaasas käivatele emotsioonidele on võimalik kaasa elada näiteks allolevas videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles