Reuters: Twitter avalikustab müügi paari nädala jooksul

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri logo.
Twitteri logo. Foto: SCANPIX

Reutersi allikate andmetel soovib mikroblogivõrgustik müügikõnelused lõpule viia juba 27. oktoobriks, mil avalikustatakse ettevõtte kolmanda kvartali majandustulemused.

See tähendab, et ostuhuvilistel tuleb Twitteriga kaubale saada juba lähinädalatel. Reutersi allikate andmetel on praegu müügiläbirääkimised käimas pilveteenuste firmaga Salesforce, meelelahutus- ja meediakontserniga Disney ning internetifirma Google emaettevõtte Alphabetiga. Ühe meediaraporti järgi on Google aga võistupakkumisest juba loobunud.

Twitter ei ole börsil veedetud 11 kvartali jooksul veel kordagi kasumisse jõudnud. Ka käesoleva finantsaasta kahe esimese kvartali tulemused olid Wall Streetile selgeks pettumuseks.

Teise kvartali seisuga oli säutsuplatvormil üle maailma 313 miljonit kasutajat, hetkel on firma turuväärtuseks 17,25 miljardit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles