Apple iOS 10: parem stabiilsus ja efektiivsem ajakasutus nutiseadme abil (1)

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i uus iOS 10 otob rohkelt täiendusi selleks, et nutiseadme kasutamine muudaks igapäevaelu efektiivsemaks ja mugavamaks.
Apple'i uus iOS 10 otob rohkelt täiendusi selleks, et nutiseadme kasutamine muudaks igapäevaelu efektiivsemaks ja mugavamaks. Foto: Apple

Apple on taas uuendanud oma tarkvara ja lisanud palju lisavõimalusi oma seadmete paremaks kasutamiseks, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark. Jällegi püüeldakse turvalisuse ja operatsioonisüsteemi stabiilsuse suunas. Viskame kiire pilgu peale tähtsamatele uuendustele.

iOS 10 (Whitetail) esimene tähelepanek on Steve Jobsi 2007. aastal lisatud „Slide to unlock“ kadumine. Selle asemel tuleb nüüdsest vajutada Home nupule, et ekraanilukk avada. Pärast esimest nupuvajutust tekib võimalus sisestada ekraanilukk või sõrmejälg, kirjutab Digitark.

Teine täiendus on võetud Apple Watch kelladelt nimega „Raise to wake“ ehk kättevõtmisega äratamine.

Nagu nimigi ütleb, tuleb iPhone võtta kätte tavaasendisse. Töötab väga lihtsalt kella või kuupäeva ja lukustusekraanidelt erinevate teavituste vaatamiseks. Funktsiooni sisse lülitamiseks tuleb liikuda : Settings – Display & brightness – Raise to Wake – Aktiveeri. Peale iPhone'i mobiilide muud seadmed seda võimalust ei saanud.

Endiselt saab oma teavitustele ligi, kui tõmmata ülevalt-alla ja kiired seaded alt-üles. Viipega vasakult saab lahti erinevad rakendused ja nende sisu ning paremalt viibe avab kaamera kiire jäädvustuse jaoks.

iOS 10
iOS 10 Foto: Apple

iOS 10 sobivus:

Loe Digitargast, kuidas iOS 10 muutis teisi olulisi funktsioone nagu Siri, rakenduste haldamine häälkäsklustega ning QuickType, mis muudab sõnumite kirjutamise veelgi lihtsamaks.

Digitark tähistab oma 10. juubelit!

Telli Digitarga UUDISKIRI ja oled kord kuus kursis kõige olulisega, mis digimaailmas toimub, lisaks eripakkumised Digitarkade klubile!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles