Telia kliendid eelistavad lisaks arvutitele kaitsta ka oma mobiilseid nutiseadmeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia SAFE tagab turvalise internetiühenduse ja automaatsed uuendused. Võimalus kasutada kõnede filtrit ja teha äppide turvalisuse kontrolli.
Telia SAFE tagab turvalise internetiühenduse ja automaatsed uuendused. Võimalus kasutada kõnede filtrit ja teha äppide turvalisuse kontrolli. Foto: Digitark/Telia

Kaks nädalat tagasi tuli Telia Eesti välja uue teenusega Telia SAFE, mis on kunagise populaarse Arvutikaitse edasi arendatud lahendus, kaitsmaks kõiki oma nutiseadmeid viiruste eest, kuid võimaldades lisaks kaitsta ka nutitelefonis olevad andmed seadme varguse või kadumise korral, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark.https://www.telia.ee/era/muud-teenused/telia-safe

Koostöös F-Secure’iga valminud Telia SAFE on juba esimese kahe nädalaga võitnud klientide poolehoiu, mis annab alust järeldada, et Eesti arvuti- ja nutiseadmete kasutaja tahab hoolt kanda enda ja oma pere turvalisuse eest. "Oktoobris on liitunud Telia SAFE-ga üle 400 uue kliendi," ütles Digitragale Telia Eesti erakliendi internetiteenuste juht Gert Tomson.

Vaata ka Digitraga saatelõiku samal teemal:

Lisaks on uuele Telia SAFE teenusele viidud üle ka enam kui 12 000 senise Arvutikaitse klienti, kelle arvutites uuendatakse tarkvara samuti oktoobrikuu jooksul kindlama ja rohkemaid võimalusi pakkuva kaitseprogrammi vastu. Telia SAFE eeliseks ongi just mitmekülgsus ja nii saab iga kasutaja luua sellise kaitsestrateegia, nagu on vaja temale endale ja tema perele. "SAFE pakub kaitset korraga nii süle- ja lauaarvutile, tahvlile kui ka nutitelefonile," selgitas Tomson ka Digitarga saates. "Mida rohkem seadmeid, seda soodsam kuutasu ühe seadme kohta," ütles ta.

Nii ongi klientide hulgas osutunud kõige populaarsemaks pakett Telia SAFE kolmele seadmele, mille on valinud pea pooled klientides. "Kliendid tõesti soovivad lisaks arvutile võtta Telia SAFE-i kasutusele ka oma mobiilsetes seadmes ja meil on selle üle väga hea meel," sõnas Tomson. "30% liitujates on võtnud Telia SAFE-i lausa 5-le nutiseadmele."

Telia SAFE kõige populaarsem pakett.
Telia SAFE kõige populaarsem pakett. Foto: Digitark/Telia

MIS ON TELIA SAFE?

Koostöös F-Secure’iga valminud Telia SAFE on rohkem kui vaid viirusetõrje, kaitstes peale arvuti ka kõiki sinu mobiilseid nutiseadmeid.

  • Sinu nutitelefonis olevad andmed on kaitstud ka seadme varguse või kadumise korral.
  • Üks kaitse nii süle- ja lauaarvutile, tahvlile kui ka nutitelefonile.
  • Windows, Mac, Android ja varsti ka iOS – tutvun võimalustega
  • Mida rohkem seadmeid, seda soodsam kuutasu ühe seadme kohta.
  • Kiire ja optimaalne teenus ei muuda sinu seadmeid aeglasemaks.
  • Telia SAFE teenuse tasu on alates 1,85 €/kuus
  • Telli Telia SAFE ka oma nutiseadmetele!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles