Digitark soovitab: 5 põhjust, miks vee- ja põrutuskindel Cat S60 on hea telefon aktiivsele inimesele

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korralik töömehe nutitelefon Cat S60, mis võib kukkuda maha ja lausa vette.
Korralik töömehe nutitelefon Cat S60, mis võib kukkuda maha ja lausa vette. Foto: cat

Väga spetsiifiliselt erilisi ja samas võimsaid nutitelefone tuleb turule harva, aga kui neid tuleb, kuluvad nad kindlatele ostjatele marjaks kohe ära. Üks sellistest on ka termokaameraga ja põrutus- ning veekindel Cat S60, kirjutab testija Sander Klausen tehnoloogiaportaalis Digitark.

Telefon on loodud põrutuskindlaks. Aktiivse elu puhul võib juhtuda, et telefon kukub maha, on siis käed libedad või tegevust täis, kirjutab Sander Klausen Digitargas. Kuigi väiksemad kukkumised peaks enamus nutitelefone üle elama, siis Cat S60 on ehitatud selle arvestusega, et telefon võibki tööde ja tegemiste käigus maha kukkuda ning töötab kenasti edasi.

Vaata ka Digitarga saatelõiku Cat S60 telefonist:

Telefon on veekindel. Kui lähed näiteks nädalavahetusel kanuuga sõitma või puhkuse ajal kalale, siis mobiiltelefoni veekindel kott on enamasti asi, mis peab kindlasti kaasas olema. Cat S60 telefoniga võid aga kindel olla, et kui telefon taskust vette kukub, elab telefon selle üle. Telefonil on ka funktsioon, mille võib enne aktiveerida, et veekindlust tugevdada, samuti on telefonile sisse ehitatud funktsioon, mis võimaliku veekahjustuse korral "puhastab" telefoni kõlarid veest.

Vastupidav aku. Aku on nutitelefoni kohta üllatavalt hea, 3800 mAm. Nutitelefoni aktiivse kasutaja käes kestab S60 isegi üle päeva, mida enamus tipptelefonidega on tänapäeval keeruline saavutada.

Tipptasemel jõudlus. Telefonil on enamus tootjate tippmudelite jõudlus. 8 tuuma ja 3 GB muutmälu annavad seadmele hea jõudluse, mille puhul ei jää telefon üldse aeglaseks. Ja mis peamine, aku vastupidavus selle all ei kannata.

Termokaamera ehk soojuskaamera. Telefonil on sisse ehitatud soojuskaamera, mis võib väga kasulikuks osutuda, kui teed kodus remonti ja on käsil soojustamine. Näed täpselt ära, millisest kohast tuleb kodus külm sisse. Rääkimata ka seda, et soojuskaamerat saad kasutada pimedas kohas ruumi üle vaatamiseks või näiteks toas kadunud kassi otsimiseks öösel.

Loe Digitargast lähemalt veekindlate telefonide kohta!

Liitu sünnipäeva tähistava Digitarga uudiskirjaga ja saad kord kuus postkasti digiuudiste põhjaliku kokkuvõtte!

VÕRDLE ERINEVAID MUDELEID

/ Cat
/ Cat Foto: cat

Vasakult: Cat S60 kõige uuem ja võimsam ning termokaameraga nuhvel, S40, S30 ja B30 dual sim telefonid.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles