MOOV HR aktiivsusmonitor mõõdab pulssi otsaesiselt

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MOOV HR mõõdab südamelööke ka ujudes.
MOOV HR mõõdab südamelööke ka ujudes. Foto: Youtube

Sammude lugemisest enam ammu ei piisa ning järjest populaarsem on jälgida ka oma südame löögisagedust. Kui enamus aktiivsusmonitorie saavad oma info randmelt, mis pole alati kuigi täpne, siis MOOV HR mõõdab pulssi otsaesiselt, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark.

MOOV HR lubab täpsust, mis sarnaneb elektrokardiogrammi (EKG) tulemustele. Sellise tulemuse saavutab seade mõõtes pulssi ostaesiselt. MOOV HR sensorit saab kasutada erinevaid spordi alasid harrastades. Näiteks on MOOV HR veekindel, mis tähendab, et seda saab seda mugavalt ujumismütsi all kanda. HR tulemusi näeb mobiili rakendusest ning ühendades telefoni kõrvaklappidega, toimib rakendus kui personaaltreener, kes teavitab kui peab rohkem pingutama ja kui hästi trenn on läinud. Lisaks trennile kaasaelamisele saab rakenduses ka sõpradega võistelda ja oma tulemusi võrrelda.

Kuigi aktiivsusmonitoridel on enamjaolt ekraan, millelt saab mugavalt ja reaalajas oma südame löögisagedust jälgida, siis enamus aktiivsusmonitore mõõdavad südame löögisagedust LED valgusega, mis ei ole alati täpne. Kuidas MOOV HR südame löögisagedust täpsemini mõõdab, loe juba lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles