Domeeni .ee hind langeb tuleval aastal 14 protsenti

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvuti. Foto on ilustratiivne.
Sülearvuti. Foto on ilustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

.ee domeeni tasu on alates 1. jaanuarist 2017 vastavalt registreerimisperioodi pikkusele 6, 12 või 18 eurot. Alates 1. maist 2017 saab rahvusdomeeni .ee registreerida ka 3, 6 või 9 kuuks ning kuni 10 aastaks, teatas Eesti Interneti sihtasutus.

Hinnalangusele lisaks on alates 1. maist 2017 võimalus .ee domeeni registreerida ka alla aastase perioodina 3, 6 ja 9 kuuks hinnaga vastavalt 1,6, 3,2 ja 4,8 eurot. Samuti on edaspidi võimalik lisaks 1, 2 ja 3 aastastele perioodidele .ee domeeni registreerida kuni 10 aastaks. Hinnadiferentseeringut üle aastaste perioodide puhul ei tehta.

Aasta alguses jõustuvate domeenireeglite muudatustega lõpetab sihtasutus ühtlasi ka postiaadressi küsimise .ee domeeni registreerimisel.

Nimetatud hinnad on teenusepakkujatelt küsitavad domeeni registreerimise tasud. Hind domeeni registreerijale määratakse teenusepakkujate poolt. Hinnale lisandub käibemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles